Opskrifter
Broccolisalat med tranebær, græskarkerner og creme fraiche dressing
Tirsdag, 20. januar 2015Opdateret 21 timer sidenaf Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krüger
Lav en grøn vintersalat sprængfyldt med smag og vitaminer! Denne broccolisalat går som perfekt tilbehør til aftensmaden. Find opskriften herunder.

15 min
2 personer
Broccolisalat
1 buket broccoli
½ citron
1 spsk. olivenolie
1 hjertesalat
2-3 spsk. soltørrede tranebær
2-3 spsk. græskarkerner
Creme fraiche dressing
3 spsk. cremefraiche
Salt og peber
1 tsk. flydende honning
1 tsk. sennep
1 tsk. rapsolie
Fremgangsmåde
- Del broccolien i buketter, damp dem og vend dem med citronsaft, olie og salt.
- Skyl salaten og pluk den i mindre stykker. Anret den på et fad og læg den lune broccoli over.
- Drys med tranebær og græskarkerner.
- Rør cremefraiche med salt, peber, honning, sennep og olie og hæld det over salaten.
Tip
Det tager lidt tid at rense kål. Rens en masse kål og kom dem i fryseposer i mindre portioner. Både broccoli
i buketter, grønkålsblade uden stok og rensede rosenkål holder snildt 4-6 dage på køl. Og med dem ved hånden
er det hurtigt at lave en god og fyldig vintersalat.

Hovedretter
Hakkebøf med citrus og broccoli

Forretter & Tilbehør
Vintersalat med bagt knoldselleri